0 hozzászólás

Civilization VI: Gathering Storm bejelentés és magyar feliratos videó

szerző : dátum : 2018. november 21.
 

A Firaxis és a 2K Games bejelentették a Civilization 6 soron következő kiegészítőjét, amihez érkezett egy trailer is. Nálunk ezt a videót magyar felirattal nézhetitek végig.

A kiegészítő egy aktív bolygót mutat be, ahol a geológia és az éghajlattan egyedi kihívásokat hoz magával. A játékosoknak meg kell építeniük az új mérnöki projekteket, illetve menedzselniük kell a városok áramfelhasználását, valamint a fogyóeszköz kategóriába (szén, olaj, megújuló források) tartozó erőforrásait. Együtt kell működniük a világ vezetőivel a Világkongresszuson, ahol megbeszélhetik milyen lépéseket tesznek a természet egyre erősebbeket ütő ökle ellen. A kiegészítő kibővíti a technológia és civilizációs fákat a “jövő” korral, illetve kilenc új vezetőt hoz magával nyolc új civilizációhoz. Jön még a diplomatikus győzelem lehetőség, egy jó adag új egység, körzet, csoda és épület is.

A természet pedig halálos lesz. A vulkánok, viharok (hóvihar, homokvihar, tornádó, hurrikán), a klímaváltozás, az áradások és a szárazság is komoly fejtörést okozhat majd. Amikor új várost alapítasz mérlegelned kell, hogyha parti síkságra építkezel, akkor magas lesz az áradás kockázata. Ugyanakkor ez ellen később gátakkal tudsz védekezni.

A Civilization VI: Gathering Storm február 14-től lesz elérhető PC-re.