0 hozzászólás

Új kiadónál a Werewolf: The Apocalypse

szerző : dátum : 2018. november 27.
 

A kulisszák mögötti történések érdekesek, hiszen 2017 év elején került bejelentésre a játék, amit a Cyanide Studio fejleszt, és a Focus Home Interactive ad ki. Igen ám, de közben a Bigben Interactive megvásárolta a fejlesztőt.

Egész konkrétan 20 millió eurót fizettek ki a csapatért. Jogosan merült fel a kérdés azokban, akik követték a játékot, hogy vajon mi lett a sorsa? A felvásárlás ellenére marad a Focus Home Interactive a kiadó, vagy esetleg megpróbál megállapodni egymással a két cég? Nos, ez utóbbin ügyködtek a háttérben, mára pedig megérkezett a bejelentés.

A Bigben elmondta, hogy sikerült egyességre jutniuk a Focus Home Interactive-val, így hozzájuk került a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood kiadási joga. Más kérdés, hogy mi a fenének kell ilyen hosszú, és 2018-ban abszolút nem hangzatos címet adni egy videojátéknak, mintha a 90-es években élnének a döntéshozók.

Maga a játék egy akció/RPG lesz, amiben Cahalt, a száműzött vérfarkast alakítod majd, aki arra kényszerül, hogy visszatérjen veszélyeztetett klánjához, és mesterévé váljon a benne tomboló dühnek. A küldetésed szerint meg kell gyilkolnod mindenkit, aki szennyezi, pusztítja Földanyát. A főellenség a Pentex lesz, egy roppant erős vállalat, ami tevékenységével felborítja a természet egyensúlyát.

A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood 2020-ban fut be PC-re és konzolokra.

[FORRÁS: bluesnews.com]