0 hozzászólás

Anthem: zárt alfa, új trailer, cross-play

szerző : dátum : 2018. november 30.
 

Több infó is kiderült az Anthem kapcsán. Megtudhattok, mi a helyzet a cross-play-jel, mikor jön az új trailer, és azt is, hogy már lehet jelentkezni teszternek.

Sajnálatos módon az Anthem megjelenésekor még nem lesz cross-play a játékban. de Mark Darrah, a játék producere nem zárta ki ezt a lehetőséget teljesen. Ugyanakkor mi nem ülnénk a lélegzetünk visszafojtva a számítógépünk, konzolunk előtt ennek kapcsán.

Amennyiben érdekel a cím, és szeretnéd idő előtt kipróbálni, tapasztalataid pedig átadni a fejlesztőnek, erre meg lesz a lehetőséged. Ezen az oldalon keresztül regisztrálhatsz, de tartsd észben, a regisztráció még nem vonja maga után a tesztjogot, némi szerencsére is szükséged lesz, hogy te legyél a kiválasztott. Egészen december 3-ig regisztrálhatsz, míg maga a teszt december 8-án és 9-én lesz esedékes PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt.

Jó hír, hogy a következő látnivalóra sem kell már sokat várni. A hivatalos The Game Awards 2018 Twitter csatorna megerősítette, hogy a magyar idő szerint december 7-én hajnali fél háromkor kezdődő show-n ott lesz a játék új videója.

[FORRÁS: pcgamesn.com, reddit.com]