0 hozzászólás

Bejelentve az Overkill’s The Walking Dead Starter Edition

szerző : dátum : 2018. november 30.
 

A Starbreeze korábban elárulta, hogy a játék eladásai nem hozták azt a szintet, mint remélték, ezért kiadtak egy új változatot kevesebb tartalommal.

A Starter Edition ára a felére lett csökkentve, így 49.99 euró helyett már 24.99 euróért, vagyis mintegy 8400 forintért is beszállhatsz a kooperatív kalandba. Ez az új változat tartalmazza a játék teljes első szezonját, ami azt jelenti, hogy minden eddigi tartalom elérhető, de a frissen megjelent S02E01 nem.

Sajnálatos módon jelenleg nincs lehetőség arra, hogy fejleszd a Starter Editiont, így ha erre csapsz le, de megtetszik a játék, és kellene a második szezon is, akkor bizony meg kell venned külön. Az S02E01 ára 7.99 euró, és a kiadó szerint legalább 35 eurónyi tartalom érkezik összesen a játékhoz júniusig.

Az jó hír lehet, hogy játszhatsz azokkal a barátaiddal, akiknek megvan a második szezon, de nem használhatod a második szezonos fegyvereket és karaktereket.

A konzolos változatok csak február 5-én érkeznek meg, egyelőre nem tudni, hogy PS4-re, vagy Xbox One-ra elérhető lesz-e a Starter Edition.

[FORRÁS: resetera.com]