0 hozzászólás

Jövőre több Diablo projekt is bejelentésre kerülhet

szerző : dátum : 2018. november 30.
 

A Diablo Immortal nem hozta azokat a reakciókat, amire a Blizzard számított. Az egyik közösségi felelős elárulta, jövőre több bejelentés is várható.

“Folytatjuk a visszajelzések olvasását, illetve a belsős beszélgetések is tovább folynak. Terveink vannak a franchise-zzal, több projekt is készül, amik a jövő évben kerülnek bejelentése. Alig várjuk, hogy részleteket osszunk meg a projektekről, de néhányra várni kell, hiszen inkább megmutatni szeretnénk őket, mint beszélni róluk. Időbe telik minden, de arra törekszünk, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. Jelenleg csak az foglalkoztat minket, hogy olyan élményeket készítsünk, amikre a közösség büszke lehet” – mondta el Nevalistis a Blizzard hivatalos fórumán.

Egész biztosan készül egy animációs Diablo-sorozat a Netflixnél, amiről egyelőre semmit sem tudni, illetve a Diablo 4 létezése is nyílt titok. Hogy ezeken kívül mi lehet még olyan projekt, amin dolgoznak a srácok, nem tudni, de 2019 mindenképp érdekesnek ígérkezik már csak azért is, mert ugyan csak mobilokra, de megjelenik a Diablo Immortal, ami akár még jó is lehet.

Diablo és Blizzard pletykák: belsős gondok, Dark Soulsos Diablo, Activision befolyás