0 hozzászólás

December közepén érkezik meg Steamre a stílusos cyberpunk lövölde, a 2084

szerző : dátum : 2018. december 6.
 

A Feardemic bejelentette a 2084-et, ami egy cyberpunk first person shooter lesz. Befutott az első videó, illetve egy hét, és itt van a játék Early Access változata is.

A 2084 PC-re december 13-án érkezik meg a Steam Early Access programjának hála. A teljes megjelenés azonban még borzalmasan messze van, hiszen a fejlesztők tervei szerint csak 2020-ban lesz esedékes. A sikered nem csak azon fog múlni, hogy mennyire jól lősz, hanem azon, milyen ügyes hacker vagy. A korai hozzáférésű változatban két játékmód lesz elérhető, a Story mód, amiben a játékosoknak ellenfeleket kell gyilkolniuk, illetve pályavégi bossokkal kell harcolniuk. Az Endless mód pedig a hullámokban érkező ellenfelekről szól majd, és a ranglisták meghódításáról.

Érdekesség a játék kapcsán, hogy az egész alapötlet egy 72 órás Game Jamen pattant ki a fejlesztők agyából. Tetszett nekik, amit akkor létrehoztak, és úgy gondolták, hogy másoknak is bejönne. A következő hetekben rengeteg újdonsággal készülnek, és remélik, hogy rengetegen csatlakoznak hozzájuk.

[FORRÁS: bluesnews.com]