0 hozzászólás

A Quake Championsba is jön a Battle Pass

szerző : dátum : 2018. december 6.
 

A játék a mai szemmel nézve a roppant elavultnak tűnő Loot Box rendszert használja, amin most változtatni készülnek a fejlesztők.

A Battle Pass a decemberi frissítéssel együtt érkezik meg, és a rendszere gyakorlatilag ugyanaz lesz, mint a Fortnite esetében. Mindenki nyithat meg ingyen lootot, de aki 1000 Platinumért lecsap a prémium változatra, az további jóságokkal gazdagodhat.

A Battle Pass XP-vel lesz szintelhető, amit természetesen a Quake Champions játszásával szerezhetsz. Teljesíthetsz majd napi és heti küldetéseket, amikből persze többet kapnak a Battle Passt megvásárlók. Csak úgy, mint a Fortnite esetében Battle Pass szinteket is vehetsz, egyenként 200 Plantinumért.

Szintén csak úgy, mint a Fortnite-ban, ha szezon közben veszed meg a Battle Passt, akkor minden bónuszt megkapsz, amit a szinteddel addig megnyitottál. Egy szezon átlagosan három hónapig fog tartani.

Mi lesz a Loot Boxokkal? A decemberi frissítés után a játékosok többet kaphatnak új Backpacket és Chesteket, de minden jelenleg nálad lévő ládikót kinyithatsz. Ugyanakkor nem minden Loot Boxot száműznek, a legdrágább változat, a Reliquary megmarad, de semmi olyat nem fog tartalmazni, ami a Battle Passzal megnyitható. Minden 300 Shardot automatikus ilyen ládává konvertál a játék. Ha nem nincs 300 Shardod, akkor is kapsz egy ládát.

A Shardok is kapnak egy kis balanszot, amikkel kozmetikai dolgokat nyithatsz majd meg ahhoz a Championhoz, amelyikhez csak szeretnél. A Favort Backpackké konvertálja majd a játék. Shardokkal Championöket is megnyithatsz. De persze Platinumért is vásárolhatsz karaktereket.

Jó hír, hogy a rúnarendszer is eltűnik a játékból. Minden birtokodban lévő rúnát késznek vesz a játék a frissítés után, és megkapod az értük járó jutalmat. Amit eddig nem nyitottál meg, azon jutalmak a Champion Progression rendszeresen keresztül lesz megnyitható.

A decemberi frissítés december 20-án érkezik meg.

[FORRÁS: quake.bethesda.net]