0 hozzászólás

Itt a Fortnite Season 7 – trailer, infók

szerző : dátum : 2018. december 6.
 

Befutott a 7.00-s javítás, illetve trailert kapott a hetedik szezon.

Jó pár változtatást hoz az új szezon. Többek között jön az X-4 Stormwing Plane, ami egy repülő, ami 5 férőhelyes, lesz rajta egy lőtorony, illetve a repülőből kiugorva kinyitható glider. Átvariálják a lufikat. Egyszerre három lehet a hátadra csatolva, max 10 esik egyszerre. Lufizás közben lőhetsz, és bármilyen más tárgyat is használhatsz. Picit megváltoztatják a Scope AR és Thermal AR-ek célkeresztjét is.

Kikerült a játékból a Shadow Stone, a Port-a-Fort, a Chiller, a Clinger, a Double Barrel Shotgun és a Shockwave Grenade. Frissül a pálya, jön az új “jéghegy” környezet, a Frosty Flights, Polar Peak és Happy Helmet helyszínek, illetve további névtelen helyek is. A jéghegyes területeken jeges felületek is lesznek, amin lehet csúszkálni. Jönnek a drótkötelek, amikkel gyorsabban lehet közlekedni a pályán. Ezekről lőhetsz, és csúszás közben tárgyat is használhatsz.

Jön az Explorer Pop-Up Cup, amiben 700 fád, 500 köved és 300 fémed lehet. Ha megölsz valakit, akkor kapsz 100 fát, 50 követ és 50 fémet is. A nyersanyagot 40%-kal gyorsabban gyűjtöd, illetve minden kill után jár 50 élet is. A későbbi körökben sűrűbben esnek majd a lufik, valamint a 9-es körben a következő kör kétszer távolabb spawnol majd, de kétszer tovább is tart majd az útja.

A változtatások teljes listáját a hivatalos oldalon veheted szemügyre.

Elérhetővé vált a Creative Mode is, a Battle Pass tulajok pedig már most megkapják a saját privát szigetüket, míg mindenki más december 13-án próbálhatja ki az új mókát.