0 hozzászólás

Bejelentve az Atlas, az Ark: Survival Evolved fejlesztőinek új játéka

szerző : dátum : 2018. december 7.
 

Az Ark: Survival Evolved a maga módján eredeti volt, ám megannyi gyermekbetegség sújtotta. Az Atlas remélhetőleg nem csak méretben, de optimalizáltságban is lekörözi a népszerű túlélő címet.

Jeremy Stieglitz és Jesse Rapczak, az Ark két vezető fejlesztője elmondta, hogy az Atlas egy kalózos MMO lesz, és nagyjából 1200-szor lesz nagyobb, mint az Ark volt. A program használja majd az Nvidia által WaveWorksnek elnevezett technológiát, amivel igencsak valósághű fizikája lesz a víznek.

A tervek szerint egyszerre 40 ezer (nem olvastátok rosszul) játékos játszhat együtt, és megannyi környezet lesz elérhető a játékban, mint forró sivatag, jéghideg tundra, és a sarki régiók. Megannyi állatba is futhatsz majd. Lesznek klasszikus háziállatok, és mitológiai részek. A játékban nagyon sok tengeri harcra kell számítanod, saját armadát kell építened, meg kell szerezned a területeket, és végső soron uralnod kell a világot.

Az Atlas PC-re december 13-án fut be, míg Xbox One-ra valamikor 2019-ben. Fontos megjegyezni, hogy mindkét esetben még csak Early Access változatról van szó.