0 hozzászólás

Beyond Good and Evil 2 gameplay videó és információk

szerző : dátum : 2018. december 11.
 

Lezajlott a tegnapra ígért Beyond Good and Evil 2 stream, aminek keretein belül új játékmenet anyagot is közzétett a Ubisoft.

A játék óriási lesz, a teljes játékteret bejárhatod töltés nélkül. A főszereplő maga egy kalózkapitány, akinek lesz egy kardja, egy lőfegyvere és egy jetpackje. A karaktered augmentálhatod különleges képességekkel, például megfagyaszthatod az ellenfeleket, vagy le is sokkolhatod őket. Az ellenfél is bírhat augmentációkkal, amikről bővebb infót a távcsöveddel kaphatsz. Ugyan a játék alapvetően egy online élményt kínál, és a koop partnerek bármikor becsatlakozhatnak, de ilyenkor szerencsére nem lesztek egymáshoz láncolva. Oda mész, és azt csinálsz, amit csak akarsz.

A játékban mindenféle járművet használhatsz majd, és mindegyiket testre is lehet szabni. Nem csak a kinézetüket, de mindent testreszabhatsz. Például felszerelhetsz úgy egy járgányt, hogy azzal tökéletesen tudj bankot rabolni. De support is lehetsz, így például gyógyító rakétákkal is segítheted a társaid.

A játéktér akkora lesz, hogy az űrben a hajódon állva lenézhetsz az alattad elterülő bolygóra, ami élni fog. Simán lehet, hogy míg te fent vagy az űrhajódon, addig a társad lent, a bolygó felszínen csinál épp egy küldetést.

Alant megleshetsz egy összefoglaló trailert, illetve egy 25 perces gameplay demót is a játékból.

FORRÁS: