0 hozzászólás

DUSK launch trailer – a DOOM, a Quake, a Hexen és a Heretic nyomdokain

szerző : dátum : 2018. december 11.
 

A klasszikus FPS-ek rajongói már lecsaphatnak Steamen a DUSK-ra, ami megpróbálja visszahozni a 90-es évek lövöldéinek hangulatát.

A játékban három egymástól eltérő kampány kapott helyet, amiket a 90-es évek hangulatában készítettek.  Az ellenfeleid listája széleskörű lesz, találkozhatsz misztikus szektásokkal, démoni erők által megszállt katonákkal, sőt, ezeknél még sötétebb erők által hajtott ellenlábasokkal, amint egyre inkább aláereszkedsz a Föld gyomrába.

A fegyvereid megpróbálnak felnőni a feladathoz, kapsz sarlót, kardot, nyílpuskát, puskát, viselhetsz egyszerre két shotung, de lesz itt duplacsövű sörétes, gránát, és persze az elmaradhatatlan rakétavető is. A kampány mellett kipróbálhatod az Endless Survival módot, amiben a hullámokban rád zúduló ellenfeleket kell hatástalanítanod. Értsd: brutálisan lemészárolnod.

A DUSK-ban akár a barátaid ellen is megküzdhetsz majd a multiplayer DUSKWorld módban.

A játék egyébként több mint kiváló értékeléseket kapott eddig mind a sajtó, mind pedig a játékosok részéről Steamen, így nem kérdéses, ha szeretted a 90-es évek FPS játékait, és titkon mindig is vágytál valamire, ami visszahozza azt az élményt, akkor le kell csapnod a DUSK-ra, aminek az ára nem is vészes, hiszen december 17-ig 14.27 eurót, vagyis mintegy 4800 forintot kell érte kifizetned, utána pedig a teljes árat, 16.99 eurót kell érte leszurkolnod, ami nagyjából 1000 forinttal hosszabb.

[FORRÁS: bluesnews.com]