0 hozzászólás

Battle Royale Tycoon Early Access megjelenés

szerző : dátum : 2018. december 12.
 

Ha a Car Wash Simulator olyan játék, ami nem verte ki nálad a biztosítékot, akkor a Battle Royale Tycoon lehet megteszi.

A játékban meg kell tervezned és fel kell építened a saját Battle Royale pályád, ahol a vendégeid kedvükre lövöldözhetnek. Mint minden tycoon címben, úgy itt is egyetlen célod lehet, boldoggá tenni a vásárlóidat, és embertelenül mértékben termelni a profitot.

Nem csak a pályát építheted meg, de a szabályokat is te határozod meg, a vendégeid nyomulhatnak Battle Royale, Team Deathmatch és Capture the Flag módokban. Folyamatosan kapod majd a visszajelzéseket, ha a látogatóknak új fegyverekre, fedezékekre van szükségük, vagy épp akkor, ha valamit hibát kell javítanod, mint a spawn kill.

Rakhatsz le üzleteket, ahol el tudják költeni a vendégek a megkeresett pénzüket, de persze WC-re, és lőtérre is szükséged lesz, hogy gyakorolhassanak, illetve elvégezhessék a dolgukat a komoly meccsek előtt. A csaták során a pályaelemek kopnak, így azokat javítanod kell. Mielőtt új meccs indul, fel is kell takarítanod az előző társaság által ott hagyott mocskot.

A Battle Royale Tycoon már elérhető Steamen, sőt, december 17-ig 10% kedvezménnyel csaphatsz le rá 7.37 euróért, vagyis mintegy 2400-2500 forintért.

[FORRÁS: bluesnews.com]