0 hozzászólás

PUBG: saját Passt kap a Vikendi pálya

szerző : dátum : 2018. december 13.
 

Már a teszt szerveren elérhető az új pálya, amihez külön lehet vásárolni majd Passt, tele kihívásokkal, és megnyitható tartalmakkal.

Maga a map egy 6*6 km-es területet fed le, a gameplay a fejlesztők állítása szerint gyorsabb, mint az Erangel, vagy Miramar pályákon, de több taktikai lehetőséget nyújt, mint Sanhok. Akár hógolyót is dobálhatsz, amíg vársz arra, hogy elinduljon a repülőgép. A járművek jobban fognak csúszni, a havas és jeges területeken. Lassan gyorsulnak a hóban, és folyamatosan vesztik el az irányíthatóságukat, ahogy nő a sebességük.

A lábnyomok és a járművek nyomai egy ideig megmaradnak a hóban, ezekre érdemes lesz figyelned, hiszen megtudhatod belőlük, merre lehet a közeledben ellenfél. Fontos infó, hogy a nyomok egy darabig maradnak csak meg, nem örökké, tehát így érhetnek meglepetések.

A Vikendi maphoz tartozó Survivor Pass december 19-től lesz elérhető. Ez 10 héten át tart majd ki. Lesz egy ingyenes és egy fizetős változata. A Pass elérhető a teszt szerveren ingyen, de természetesen semmilyen megnyitott tartalmat nem vihetsz át az élő szerverekre.

A Pass öt különböző küldetést tartalmaz. Minden nap 3 napi küldetés vár, amik közül egyet cserélhetsz le. A Premium Pass tulajok 10 heti küldetést teljesíthetnek, míg az ingyenesek 4-et. A Beginner Missionök kifejezetten a kezdő játékosok számára lettek kitalálva, míg a Premium Missionök bárki által teljesíthetők lesznek, de kizárólag a Premium Pass tulajok kaphatnak értük jutalmat. A Challenge Missionöket azok kapják meg, akik egy adott héten minden küldetésüket teljesítették. Ezeket is bárki megnyithatja, de kizárólag a Premium Pass tulajok kapnak értük jutalmat.

További infók a forrás linken.

[FORRÁS: pubg.com]