0 hozzászólás

PlanetSide Arena bejelentés

szerző : dátum : 2018. december 14.
 

A Daybreak Games is felszáll a Battle Royale vonatra a PlanetSide legújabb epizódjával.

A játékban helyet kap egy kasztrendszer, meccsen belüli, és szezonális fejlesztési lehetőségek, és akár 1000 játékos is összecsaphat egy meccsben. Három játékmóddal lesz elérhető a cím. A Massive Clash egy 250v250 móka, de emellett jön a Battle Royale is, amit tolhatsz egyedül, vagy 3 fős csapatokban. Új játékmódok, mint a CTF, TDM, Search and Destroy és Global Conquest az új játékbeli szezonokkal érkeznek meg.

három karakterosztály közül választhatsz lehetsz Assault, Engineer és Medic. Mindegyik kasztnál lesz egy jetpack, egy saját járgány, illetve egyedi képességekkel is rendelkeznek majd, amiket a meccs során fejleszthetsz.

A játék már előrendelhető Steamen, ugyanis egy fizetős programról van szó. A Sanctuary Assault Edition ára 33.18 euró, de most 50% kedvezménnyel csak 16.58 euró, vagyis mintegy 5600 forint. A Legendary Edition 66.77 euróba kerülne, de az is 50% kedvezménnyel vásárolható meg, így 33.4 euró az ára, ami nagyjából 11 ezer forintnak megfelelő összeg.

Bármelyik változatra is csapsz le, megkapod a játékot, a kiadáshoz passzoló Armor packot, hozzáférést a bétához, illetve a Season 1 Battle Passt. A Legendary Edition vásárlók megkapják még az M-20 Tempest Packot, valamint a “Moment of Truth” bannert, a “The Void” levonót, és a “Founder” címet.

A PlanetSide Arena teljes változata január 29-től lesz elérhető Steamen keresztül PC-re.

[FORRÁS: bluesnews.com]