0 hozzászólás

Mobilokra érkezik az Alien: Blackout

szerző : dátum : január 7.
 

Bejelentésre került a legújabb Alien-játék, ám sajnos az nem az Isolation folytatása lett, mint abban sokan reménykedtek.

A játékban Amanda Ripley lesz a főszereplő, és T korhatárbesorolást kapott, vagyis 17 éven aluliak számára nem ajánlott. A feladatod egyszerű, életben kell maradnod a Weyland-Yutani űrállomáson, miközben a sötétben természetesen vadásznak rá a Xenomorph-ok. Túl kell járnod az eszükön, ezzel sikeresen kicselezve őket.

Összesen hét pálya lesz a játékban, amiken Ripley legénységét irányítod majd, és próbálod velük leküzdeni az egyre nehezedő kihívásokat az állomás vészhelyzeti rendszerét használva. Az erőforrásaid véglegesek, de a holografikus térképet, a biztonsági kamerákat, és a mozgásérzékelőket használva képes lehetsz arra, hogy biztonságban tartsd a csapatot.

A játék elvileg még ebben a hónapban befuthat.

Az internet azon része, amelyik nem tudja felfogni, hogy ezt a játékot nem azok készítik, akik az esetleges Isolation folytatásért a felelősök, és egyébként sem kötelező játszaniuk a programmal, már meg is kezdte a hadjáratot, és megindult a program alázása minden létező platformon. Persze ez így is van rendjén, aki nem érti meg a dolgokat, mint például az ősember a tüzet, az felháborodik, és veri a mellét, majd pedig üvöltözik. Ezúttal is ezt láthatjuk.

[FORRÁS: gamespot.com]