0 hozzászólás

HD csomagban a Hitman: Blood Money és Absolution játékok

szerző : dátum : január 8.
 

A 2006-ban megjelent Hitman: Blood Money és a 2012-es Hitman: Absolution játékok HD változata kerül egy csomagban a piacra 2019. január 11-én, egyelőre csak konzolokra.

A 47-es ügynök felújított kalandjait csomagolja egybe és jelenteti meg január 11-én az IO Interactive Hitman HD Enhanced Collection néven, egyelőre csak Xbox One és PS4 konzolokra.

A fejlesztők tweetje szerint mindkét platformon 4K-s felbontásra és 60FPS-re számíthatunk, emellett feljavított fényhatások és könnyedebb irányítás jellemzi majd a felújított részeket. A csomag ára a megjelenéskor 60 euró lesz.

A Hitman: Blood Money 2006-ban jelent meg és a korábbi Hitman játékok hagyományát vitte tovább, csúcsra járatva a 47-es ügynök népszerűségét. A 2016-ban és 2018-ban megjelenő Hitman filmek is ezt a játékot vették alapul.

Ugyanakkor a 2012-ben megjelent Hitman: Absolution már jóval szerényebb érdeklődésre tett szert és a vélemények is igencsak megoszlottak a játékkal kapcsolatban. A játékot elsősorban a lineáris játékmenete, valamint a “mássága” miatt érte támadás. A kritikusok és a játékosok szerint is a készítők túl nagy reformokat hajtottak végre a játékmeneten, ami végül a termék rovására ment.

[FORRÁS: gamesradar.comgamestar.de]