0 hozzászólás

Napi álláshirdetés: Heavy Metal kórus tagja lehetsz a készülő Doom Eternal játékban

szerző : dátum : január 8.
 

A 2016-ban rebootolt DOOM zenei téren is igen erősnek bizonyult, ám az idén megjelenő DOOM Eternalben szeretnének még jobban ráfeküdni az egyedi hangzásvilágra.

Bár sosem voltam nagy rajongója a DOOM szériának, azt el kell ismerni, hogy van egy olyan magába szippantó atmoszférája és addiktiv játékmenete, ami még a hozzám hasonló kissé pacifista játékosokat is olykor-olykor magával ragadja. A teljes varázslat egyik fontos eleme pedig megkérdőjelezhetetlenül a felcsendülő muzsika.

Mick Gordon, a készülő folytatás zeneszerzője nem kisebb dolgot talált ki, mint egy olyan zeneszámot, ahol rengeteg emberi üvöltést komponálnak össze egyetlen “zeneművé”. Maga a felvetés is meglehetősen érdekes, úgy pedig különösen, hogy bárki jelentkezhet hivatásos “Heavy Metal ordibálónak”, amennyiben az alábbi, “abszolút nem teljesíthetetlen” feltételeknek eleget tesz:

  • betöltött 18. életév
  • önkéntesen vállalja a márciusban esedékes austini (TX) stúdiófelvételre való kiutazást
  • kitölti a jelentkezési űrlapot a weboldalon és csatolja saját üvöltésének videóanyagát

Természetesen a kiválasztottaknak nem kell ingyen koptatniuk hangszálaikat, Gordon ígérete szerint a “kórus” tagjai mind becses ajándékokban részesülnek.

Habár Mick Gordon hivatalosan nem jelentette be, hogy a DOOM készülő új részéhez keresi az aranytorkú jelentkezőket, tekintettel arra, hogy a Bethesda egyik fejlesztőstúdiója Austinban van, nagy valószínűséggel az új DOOM játék állhat a háttérben.

Amennyiben Ti is szívesen lennétek tagjai egy ilyen nem mindennapi kórusnak, akkor ne habozzatok jelentkezni, nehogy elszalasszátok életetek nagy lehetőségét!

A DOOM Eternal egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de amikor befut, akkor PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re lesz elérhető.

[FORRÁS: www.mick-gordon.comGamestar.de]