0 hozzászólás

Késik a Tropico 6, de van új megjelenési dátum

szerző : dátum : január 9.
 

Másodjára is késik a Tropico 6-ot, jó néhány extra hetet kell várni a teljes megjelenésig.

Simon Hellwig, a Kalypso Media társalapítója és jelenlegi tulajdonosa egy nyílt levélben szólt a Tropico 6-ot váró játékosokhoz. Elmondta, hogy ő maga is nagy rajongója a sorozatnak, és azért döntöttek a megvásárlása mellett, mert fantasztikus új részeket akartak összehozni. Minden új résszel játszik, ahogy a hatodikkal is, ám a visszajelzések, és a saját tapasztalatai alapján úgy döntöttek, hogy márciusig visszatartják a megjelenést. Az ő szavaival élve a Tropico 6 jó játék, de nem kiemelkedő, ezért extra időt szánnak a munkára.

Az olyan lehetőségek, mint az útkeresés, a multiplayer és a szimulációk nem csak az egyes lakóknak, de a teljes gazdaságot nézve már benne vannak a játékban és működnek, ám némi finomhangolás nem árt, hogy olyan minőségi terméket tegyenek le az asztalra, amire ők is büszkék lehetnek, és a játékosok is elvárnak.

A Tropico 6, ha semmi sem jön közbe, akkor március 29-től lesz elérhető PC-re. Akik január 10-én este 7 óráig előrendelik a játékot, azok ingyen megkapják az első letölthető tartalmat, ami a csapat az idei év második negyedére tervez.

[FORRÁS: blog.kalypsomedia.com]