0 hozzászólás

Totálisan tudományos: az Xbox gamerek a legügyesebbek mind közül!

szerző : dátum : január 14.
 

Az LG egy borzalmasan hiteles kutatás eredményét tette közzé, amiből kiderül, hogy az Xbox gamerek mindenkit levernek a világon.

Az LG, az Activisionnel karöltve végzett egy kutatást, amiben több mint 1400 gamert teszteltek le az LG Elite Reaction Test segítségével. Mint kiderül az anyagból, a PC-sek a leggyengébbek, a reakció pontosságuk csak 67.7%, miközben az Xboxosok mindenki fölé nőnek a maguk 77.1%-ával.

A teszt során a játékosoknak a hirtelen feltűnő zöld célpontokra kellett kattintaniuk, mielőtt azokra piros változtak. A pontszámot több dolog befolyásolta, mint például a pontosság, eltalált és kihagyott célpontok száma, illetve az is, hogy milyen gyorsan sikerült eltalálni a célt.

Az összesített pontokat figyelembe véve az Xbox játékosok 79.7 pontot gyűjtöttek átlagban, a PlayStation játékosoknak 71.9 ponttal kellett beérniük, míg a sor végén a PC-sek kullogtak borzalmasan lemaradva a maguk 62.2 átlagpontjával. Az Xboxosok az esetek 78%-ában lőtték el a célpontot, a PlayStationösök 74%-ban, míg a PC-sek csak 70%-ban. És habár a számítógépesek voltak a legkevésbé pontosak, mégis ők találták el úgy a célpontot a legtöbbször, hogy még zöld volt (18%).

Persze érdemes megjegyezni, hogy ez a tudományos teszt azért nem nevezhető mérvadónak, hiszen senki sem tudja, hogy a tesztelt gamerek milyen háttérrel rendelkeztek. Ha valaki napi 1 órában játszik Fortnite-ot a haverjaival PC-n, az vélhetően nem lesz olyan pontos, mint aki napi 5 órában Halo 5-özik.

[FORRÁS: dailystar.co.uk]