0 hozzászólás

Apex Legends: a Titanfall alkotóinak Battle Royale játéka

szerző : dátum : február 4.
 

Egy újabb versenyző száll ringbe a Battle Royale játékstílus rajongóinak kegyeiért. A Titanfall-sorozatot megalkotó Respawn Entertainment is beszáll a küzdelembe.

A NAGY KÉRDÉS: Valóban szükség van még egy Battle Royale címre? Képes lesz az Apex Legends valami olyat nyújtani, amit a többi nem? És ha nem, mennyire gyorsan néptelenednek majd el a szerverek? A Battle Royale egyébként is csak egy trend? Vagy képes lesz velünk maradni úgy, mint a MOBA?

FRISSÍTÉS 19/02/04 12:35 – Magyar idő szerint délután 5 órakor csak a kedvcsináló stream indul el, a valódi, leleplezős streamre este 9-kor kerül sor.

EREDETI HÍR – A játékról ma délután, magyar idő szerint 5 órakor hull majd le a lepel Twitch-en, ahol a fejlesztők élőben mutatják be a programot. Jelenleg nem sok mindent tudni azon kívül, hogy 60 fős lesz egy meccs, lesznek benne karakterosztályok, illetve teljesen ingyenesen játszható lesz. Persze mikrotranzakciók kerülnek be, de ha hinni lehet az infónak, akkor azok csak kozmetikai jellegűek lesznek. Rossz hír, hogy a loot box nem marad ki. Fontos infó lehet, hogy az előzetes értesülések szerint a játékban nem lesznek titánok.

Az Apex Legends PC-re, PS4-re és Xbox One-ra lesz elérhető. Apró érdekesség, hogy a fáma szerint még a héten elérhető is lesz a játék.

[FORRÁS: pcgamer.com]