0 hozzászólás

Rainbow Six Siege: ingyenes hétvége, eltűnt a Starter Edition, pálya teaser

szerző : dátum : február 13.
 

Sok minden történik a Rainbow Six világában. Jön egy új pálya, illetve a hétvégén ingyen lehet nyúzni a játékot.

A PC-sek Uplayen és Steamen is nyúzhatják a játékot csütörtök este 6 órától egészen vasárnap este 9 óráig. Az előtöltés ma este 6 órakor indul. A PS4-es játékosok csütörtök délután 2 órakor kezdhetik meg a mókát, ami egészen szombat délután 2 óráig tart. Az előtöltés ma délután 3 órakor kezdődik meg. Az Xbox One tulajok számára csütörtök este 9 órakor indul a játék, és hétfő reggel 9-ig tart. Előtöltésre nem lesz lehetőség, de Xbox Live Gold előfizetés kelleni fog.

Ezzel együtt eltűnt a Rainbow Six Siege Starter Edition, aminek a helyét a Standard Edition veszi át 20 euróért. Aki korábban megvette a Starter Editiont, azok megkapják cserébe a Standard Editiont, és mindent, ami azzal jár. A játék egyébként jelenleg 50-60% kedvezménnyel vásárolható meg minden platformon.

Bevezetésre kerül a “skálázódó DLC árazási rendszer”, ami azt jelenti, hogy ahogy telik az idő, úgy lesznek olcsóbbak a régebbi csomagok. A részletek egyelőre nem ismertek, de a hétvégi Six Invitational alatt további infókat közöl majd a kiadó. Az új játékosok számára visszahozzák a 20 legacy operátort. Ezeknek az ára 500 és 2000 Renown között alakul majd attól függően, mennyi van már megnyitva.

Végül, de nem utolsó sorban bemutatásra került az új Outback pálya.

FORRÁS: pcgamesn.comdualshockers.comubisoft.com]