Impresszum

 

RÓLUNK

Mielőtt megismerkedtek a csapat tagjaival, szeretnénk egy pár szót szólni arról, hogy kik is vagyunk, honnan jöttünk, és hogyan tervezzük meghódítani az egész világot. Bizonyára vagytok páran, akik hallottak róla, illetve olvasták is előző magazinunkat, a theSOURCE-t. Akik szerették az oldalt, azok reményeink szerint a Critical Hitet is szeretni fogják, bár koncepciójában a két lap némileg eltér egymástól. A száraz tényeken felül igyekszünk az írásokat saját véleményünkkel, látásmódunkkal színesíteni, és talán a tartalmát is új nézőpontba helyezni számotokra. Egy-egy kérdést a lehető legtöbb oldalról megvizsgálunk, hogy arra a legjobb választ kaphassuk, és ha kell, akkor keményen megmondjuk a magunkét, legyen szó akár a sokak által utált Microsoftról, vagy Electronic Artsról, akiket divat szidni, vagy épp a közönségkedvenc Sonyról. Nálunk mindenki megkapja a magáét – ez egyébként a mottónk is. Nem változik az alapvető filozófiánk, mely szerint csak jó játékok léteznek, nem jó platformok; számunkra mindegy tehát, hogy PC-n, konzolon, vagy esetleg telefonon/tableten jelenik meg egy anyag, nem fogjuk a célplatform miatt bármilyen előítélettel kezelni.

A csapat magját természetesen a theSOURCE-os szerkesztők alkotják, akik az elmúlt valamivel több mint hat évben együtt dolgoztak azért, hogy ez a világ elfogulatlan, pontos, tényekre alapuló hírekben gazdagabb hely legyen. Az új koncepció új kihívások elé is állít minket, de úgy gondoljuk, a tapasztalatunknak hála meg tudunk birkózni a feladattal. Az alapvető célunk, hogy a hazai lapok közül kitűnjünk, és olyan minőségi tartalmat nyújtsunk, amit sehol máshol nem kaphattok meg. Nem csak sok-sok hírre és tesztre, de saját írásokra is számíthattok, amiken keresztül bemutatjuk az ipart, leírjuk a véleményünket az éppen aktuális események, vagy az oldalunkat furdaló témák kapcsán.

A CSAPAT

csaba.mazsu

Mazsu Csaba – Főszerkesztő – PC, Xbox, iOS

Szeretem a jó játékokat, a ledér nyári ruhákat, a hideg sört és a jó játékokat.

E-mail: csaba.mazsu@criticalhit.hu

 

sinka_tamas

Sinka Tamás – Szerkesztő – PS4, Xbox One, iOS, Android

“Ti tényleg egész nap csak játszotok?” – kapom sokszor a kérdést. Az élet a játékfejlesztésben azonban nem ilyen egyszerű, ugyanakkor ha az ember igazán szereti, akkor egy életre szóló kaland.

E-mail: manger@criticalhit.hu

 

peter.oroszvari

Oroszvári Péter – Munkatárs – PC, PS3, iOS

Célomnak tartom megértetni a kívülállókkal, hogy egy jó játék képes ugyanolyan életre szóló élményt okozni, mint egy jó könyv vagy film. Két küldetés között meg a pixeleket tologatom.

E-mail: peter.oroszvari@criticalhit.hu

 

tibor.toth

Tóth Tibor – Munkatárs – PC, PS3, PS4, Xbox One, PSP, iOS

Az életem címszavakban: ZX Spectrum, Amiga, PC, Nintendo, PS, Xbox, BotY, 911, Circus Merano, HMP, PC Guru, PC. Games, The Witcher, Crysis Warhead, theSOURCE, Clash of Clans.

E-mail: tibor.toth@criticalhit.hu