Jogi nyilatkozat

 

A www.criticalhit.hu domain név alatt elérhető weboldal a Critical Hit szerkesztőségének szellemi termékeként a szerzői és szomszédos jogoknak megfelelő védelem alá tartozik.

A www.criticalhit.hu honlapon felhasznált képek és egyéb vizuális elemek szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A www.criticalhit.hu készítői minden ésszerű erőfeszítést megtesznek annak biztosítására, hogy minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére nem vállalnak szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartják a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtsanak végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntessék. A www.criticalhit.hu szerkesztői nem vállalnak felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért, valamint az adatok hitelességéért.