Előzetesek
-
LEGUTÓBBI ÍRÁSOK
 

Watch Dogs 2: minden, amit eddig tudni lehet

szerző : Mazsu Csabadátum : 2016. június 9.
Tegnap megtörtént a nagy leleplezés, a Ubisoft nyíltan, és részletekbe menően beszélt a Watch Dogs 2-ről, bár a gameplay demót majd csak az E3-on lövik el. Lássuk, mit tudtunk meg eddig.
Tovább

Dishonored 2 előzetes: képességek, sztori alapok, infók

szerző : Mazsu Csabadátum : 2016. május 5.
A Game Informer megkapta a lehetőséget, hogy írjon egy előzetest a Dishonored 2-ből a jövő hónapi leleplezése előtt. Lássuk a friss infókat.
Tovább

Gears of War 4 infóbomba – minden részlet a Game Informer előzeteséből

szerző : Mazsu Csabadátum : 2016. március 9.
A Game Informer legújabb számában egy részletes előzetes olvasható az idén érkező Gears of War 4-ről. Böngészd át az infókat nálunk!
Tovább

The Division: minden, amit a Dark Zone-okról csak tudni érdemes

szerző : Mazsu Csabadátum : 2016. február 7.
A játék alapvetően egy kooperatív fél-MMO akció/RPG, amiben az akció rész egy igencsak jól átgondolt cover shooter mechanizmusra épül. A játék sava-borsa azonban egyértelműen a PvP mód, vagyis a Dark Zone.
Tovább

DiRT Rally előzetes – kilinccsel előre az élet is szebb

szerző : Oroszvári Péterdátum : 2015. november 18.
Nagyon örülök, hogy a Showdown nevű akármi után visszatérhetünk az igazi raliversenyzéshez az új Dirtben, bár azon nem sikerült túllépnem, hogy ennek megerősítéseként külön Rally címet is kapott a játék – de ki tudja, talán a következő F1-ből is F1 Racinget csinál a Codemasters, csak hogy biztosra menjenek.
Tovább

A túlélés kulcsát megtaláljátok a Mad Max előzetesünkben

szerző : Mazsu Csabadátum : 2015. május 26.
Idén kaptunk már egy Mad Max mozifilmet, a sorozat gamer beállítottságú rajongói pedig kapnak egy játékot is, ami pontosan azt kínálja az előzetes infók alapján, amit egy Mad Max címtől el lehet várni.
Tovább